Uzrok problema koji imas moze biti na raznim mestima. History of the Bicycle. Sad sam u dilemi Fifty Shades Freed – Movie Review. Mozda ja ne umem da doteram slku ali rekao bih da nije to. A da nezaboravim da napomenem FM,radi fenomenalno bez nekih sumova ili bilo cega sto bi vam kvarilo uzitak slusanja omiljene radio stanice. Za one koji ne mogu da nameste raspored kanala na PVR2:

Uploader: Megore
Date Added: 12 February 2013
File Size: 17.99 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 5919
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Similar Threads Touch screen not working but mouse does.

MEDIA – Leadtek – WinFast TV2000 XP Expert (FM1216MK3) Computer Driver Updates

Proverite da li je lepo povezan cd audio kablic za maticnu plocu i tv karticu, zatim pratite upustva sa foruma. Snimanje tva i radia je sasvim ok, na klik.

Nikako nema drajvera za nju Da li bi mogao da mi objasnis malo taj S-video, i za sta sluzi, molim te. Prijatelji moji, sta se ocekuje od TV kartice?

Dali neko zna kako to da popravim??? This site uses cookies.

ITsvet | Leadtek WinFast TV XP Global TV/FM TV tjuner

Daljinski me je posebno odusevio. Zanima me da li iko ima ideju da li cemo ovo moci da koristimo kada uvedu digitalni signal? Malo je komplikovanije podesavanje na Win8 zbog hardvera, kako je neko vec napomenuo, ali nista strasno.

Slika nije losa mada mogla bi biti i bolja. Were you able to fix this issue?

  CM23E USB RF DRIVER DOWNLOAD

Moj mail je peca. Ako je neko imao slicnih problema,molio bih da mi pomogne To nisu wintast karte Kartice su iste ali daljinski nisu moj je bele. Kvalitetno grebuje preko kompozitnog video ulaza -: Ipak u odnosu na te krs kartice ova ima adekvatan softverski deo koji se moze azurirati sa neta i sve radi besprekorno.

Pominjete skidanje softvera sa neta,a na netu je najnovija verzija 6. Neki problem jeste, a kakav, koliki i na kom uredjaju- to ne znam, a i malo toga si pojasnio, pa da ti neko i pomogne.

The class installer has denied the request to install or upgrade this device. I sometimes use this same tip to install drivers manually and bypass all of the “junk” that comes with a force exe installation namely printer leartek software. Svaka cast Leadteku, ima pregrst dobrih TV kartica, ali ova je totalni promasaj.

Od samog pocetka Gigabyte je non stop bagovala na Windows XPnestajala slika, posle ak minuta zvuk pocne da kasni za tonom a daljinski je blago receno uzas jer nije radio od samog starta kako treba.

I’d guess there’s a good chance that there will be some new drivers out soon even if just generic onesas it’s only weeks until Windows 8 is released – so you may have to wait just a little longer unless anyone else has some ideas. Koristim ovu karticu vec godine leadrek odlicno radi, trenutno radi na win7 64bit bez ikakvih problema, drajvere uvek skidam sa projzvodjacevog sajta.

After that, you can post your question and our members will help you out. Sa istim kablom slika na televizoru Daytron x bolja.

  GENNUM CABLE DRIVER DOWNLOAD

TV XP Expert driver does not install | Windows 8 Forums

I snimanje, i daljinac, i TV, i FM. Dakle, ako ikako mozete, pre kupovine je testirajte na svom sistemu pozajmite od nekogjer je kartica inace stvarno odlicna, pod uslovom da vam se ovo ne dogadja, ili vam ne smeta kidanje procesora i vremenski razmak izmedju wjn7 i zvuka koji se vremenom stvara: Jan 26, Messages: Ljudi uzo leadtdk ovu karticu pre par dana i mogu vam reci da sam prezadovoljan kvalitetom slike koju daje i tehnickom podrskom,kartica se lako montira i instalira,software koji se dobija uz karticu nije los kao sto pricaju ali bi preporucio da se skine najnoviji direktno sa LEADTEK sajta,teletext se isto posebno instalira a takodje skida sa oficijalnog sajta proizvodjaca,nesto sto me je posebno odusevilo je daljinski koji se uopste ne razlikuje od klasicnog daljinskog TV-a a pogotovo sto njime mozete da gasite i palite racunar.

Posle instaliranja na novi kompjuter, nikako ne mogu da dobijem ton, tj imam sliku ali nemam ton. Za one koji ne mogu da nameste raspored kanala na PVR2: